DESPRE NOI

MISIUNEA NOASTRA
Este de a promova și îmbunătăți starea de sănătate fizică și mentală precum și caracterul individual prin practicarea și întelegerea artelor marţiale, în special al stilurilor Wing Chun Kung Fu şi Arnis Escrima Kali. Promovăm valorile tradționale și autentice caracteristice artelor marțiale chinezeşti şi filipineze.

OBIECTIVUL NOSTRU
Este acela de a crește numarul practicanţilor de arte marţiale, cu accent pe latura calitativă şi formativă a practicării acestor două stiluri – Wing Chun Kung Fu, respectiv Arnis Escrima Kali. În atingerea acestui obiectiv un rol deosebit de important îl are relația Instructor – Practicant, care nu este o relație comercială de tipul „vânzare-cumparare tehnici”, ci este o relație personalizată, adaptata trebuinţelor de formare și dezvoltare ale fiecărui individ. Învățarea se face prin abordari tradiționale şi/sau moderne care să faciliteze o cât mai bună aprofundare de către practicanți a sistemelor predate, fiecare practicant beneficiind de atenția necesară.

CUI NE ADRESĂM?
Aceste stiluri de arte marțiale au adresabilitate larga întrucât nu exista bariere de vârstă sau sex şi nu necesită aptitudini fizice deosebite.

ORGANIZAREA ANTRENAMENTELOR
Participanții pot opta pentru antrenamente de grup sau/şi pentru antrenamente în regim de ore personale. În situaţii speciale şi la solicitarea celor interesaţi se pot organiza antrenamente speciale de grup sau în regim de ore personale (pentru participanți din alte localitati, pentru practicanţii avansați ai altor stiluri, etc.)

SISTEME DE GRADE
Sistemele de grade pentru Wing Chun Kung Fu, Kung Fu Juniori, Arnis Escrima Kali și Eskrima Juniori sunt create pentru a eficientiza procesul de învatare şi pentru a facilita evaluarea practicanţilor acestor stiluri de arte marţiale.

Program de formare a instructorilor
Suntem deschiși pentru formarea de instructori în cadrul școlii atât pe sistemul Wing Chun  Kung Fu cât și pentru Arnis Eskrima Kali.

Adresăm tuturor persoanelor care ne împartașesc pasiunea, invitația de a ne contacta în vederea stabilirii unei eventuale colaborări.

Instructor Principal: Bogdan P.

Club Sport ‘Martial Arts Wellbeing’ Cluj-Napoca

error: Alert: Content is protected !!